MY.TEMPAT

[Tuesday, November 15, 2011]

Sapa nak pizza hut free?


Benda kalau free laju je kan
Lrt pun kalah
Sapa yang tak suka bende free kan
Apatah lagi makan free
Ditambah pulak makanan berjenama yang bernama pizza hut free kan

Takde maknanya
Ni aku nak share kupon pizza hut yang tak berapa nak free
Pada sapa yang teringin sangat nak makan pizza hut ultimate cheesy 7 tu boleh la try dengan pakai kupon ni
Korang akan jimat
Boleh pilih 3 pizza RM50 je weh
Penjimatan hebattt

Antara pizza ultimate cheesy ni 7 ni
Cheesy 7 - ada cheese semata mata
Cheesy chicken - dah tentu ada ayam bersama cheese
Cheesy hawaiian chicken - menu pizza hut hawaiian chicken yang femes tu
Cheesy pepperoni - feveret ni, cheese sama potongan daging pepperoni

Kupon ni valid hari ni dan esok saja tau
11am - 11pm only
Jangan ketinggalan lak

Download kupon kat sini, website pizzahut sendiri --> www.pizzahut.com.my/pdf/cheesy7coupon.pdf


Send from phone

3 comments:

mama shifa | November 15, 2011 at 11:31 AM

kalau ada geng bleh donate2 beli
waaaaa mama telan air liuq jer la

shah | November 15, 2011 at 11:35 AM

kene carik geng la pakat2

aReLaN | November 15, 2011 at 11:45 AM

lme tak pekena pizza.leh dh ni melepas gian.huhu

Kaki skodeng