MY.TEMPAT

[Friday, November 4, 2011]

mi kari idaman jiwa yang lara

mi kari idaman jiwa yang lara
bila tengok macam megi pun ada


tu bukan nama mi kari tu
macam best je nama mi kari idaman jiwa yang lara konon kan
saja gatal tangan aku yang kasi nama tu
pasal tadi jiwa kacau
so aku rasa tajuk jiwa yang lara tu memang ok dengan mi ni
alhamdulillah lepas makan mi ni aku rasa tenang sikit
dah boleh berpikir sikit
dah boleh continue buat assignment sket....

surprisingly lepas makan mi ni terus idea mencurah2 siapkan terus assignment ni
terus siap weh

ngam!

move to next assignment

cayala aku

kepada sesiapa yang kepingin mi kari ni boleh terjah dekat kawasan lapang blakang masjid USJ1
hari jumaat je yeh

tak payah tanya aku coordinat dia, aku tak reti bende2 tu

3 comments:

aReLaN | November 4, 2011 at 3:09 PM

gmbr makanan tu mmg tkleh blah.walupon dh kyg tp ble nmpk je gmbr mknn tetap rse terliur.hahaha

Wan85 | November 4, 2011 at 4:28 PM

http://wanwidget.com
eh, pasal x gaya mcm mee kari pon

Nava Krishnan | November 4, 2011 at 4:46 PM

I quite like it as mee curry is one of those I will drool for.

Kaki skodeng