MY.TEMPAT

[Wednesday, November 16, 2011]

kecoh semalam pasal kabus berdarah dengan bohsiamurahan

aku pun sempat pergi masuk dekat page bohsiamurahan dekat facebook semalam
jadi pasal kawan aku kata tengah kecoh kat facebook 2 nama ni
kabus berdarah dengan page bohsiamurahan
kawan aku tu kata wall dia penuh dengan gambar2 lucah dari 2 nama ni la

sapa ada kena semalam?
sempat jugak aku tengok
memang banyak betul gambar lucah semalam dalam tu
tersangat banyak
mula-mula gambar bertudung lepas tu ada pulak gambar lucah muka yang sama

aku suspect gambar ni dapat dalam profile private atau orang-orang yang tertentu je yang boleh tengok
memang kecoh gila
ramai yang masuk page tu pun suruh block page tu

pagi ni aku tengok dah clear
tak jumpa dah kabus berdarah dengan page bohsiamurahan tu

nasib baik
ramai yang teraniaya tu

tapi satu hal jugak aku nak tegur
yang perempuan terutamanya kan
tau la dah ada camera canggih bagai boleh ambik gambar ambik video
sudah2 la tu
tak payah la gatal nak ambik gambar sendiri dalam aksi *bogel* bukak baju tu semua
tengok sendiri dah
yang pegi post pulak kat facebook tu sapa suruh
bila kene hack dah kene publish kat internet kan dah susah
tak tau la aku kalau tu memang sengaja ke apa

sebab dari gambar yang aku tengok semalam tu ada yang muka innocent bertudung je
tup-tup ada pulak gambar bukak-bukak
aduhai!

sudah-sudah lah tu ye


Standard chartered good life credit card
Spritzer tinge
Asustek N5 + Partial UX Launch
Maxis broadband

4 comments:

HAFIZAL | November 16, 2011 at 10:00 AM

perh terbaik lah.....nak tgk lah

Isteri kepada Suami | November 16, 2011 at 1:02 PM

tuh sendiri cari masalah..sah2 kalau perempuan nih letak gambar pun blh jd fitnah kan..apa nth lagi bile letak aksi bebukan cam tuh..

regards,
Unsmiley

Mohd. Samizul Samad | November 16, 2011 at 3:29 PM

Tak sangka pula Kabus Berdarah tu dalang Bohsia Murahan tu.. Tahu pasal Page ni bila nampak kawan komen gambar pompuan baju biru tudung hitam angkat baju paras dada tapi xpakai xxx tu.. Memang kecoh lah Wall.. Fikir Spam / Virus macam Rihanna video tu tapi yang ni tempatan pula..

Syukur Page n Profil tu dah mati.. Kalau aku hacker, cari identiti sebenar n bawa ke muka pengadilan. Padan muka. Malu n aib berpanjangan..

Azza Rynna | November 16, 2011 at 4:19 PM

dorang tuh rasenyer bukan snap gambar camtuh lah..tp kabus berdarah tuh yg edit gambar dorang...so jangan lah cakap camtuh...sian dorang teraniaya

Kaki skodeng