MY.TEMPAT

[Monday, June 20, 2011]

myvi lagi best

aku rasa ramai yang dah tau myvi baru lagi best baru je launch minggu lepas
jangan tanya aku hari apa
aku pun tak follow sangat
tapi yang aku tau myvi baru lagi best ni baru keluar minggu lepas

aku pun sempat la pegi tengok myvi baru lagi best ni secara live dengan kak limah dekat service center USJ sebelah mydin subang

layan gambar



hmm kak limah kata pelik pulak gear dia kat tengah dashboard tu
tak sampai tangan kata kak limah
aku pun mengangguk je layan kak limah

tak nak beli ke kak limah?
kak limah kata kereta dia sekarang jugak lagi best

0 comments:

Kaki skodeng