MY.TEMPAT

[Friday, March 25, 2011]

Ngantuknya

Ngantuk gila aku pagi ni
Ni semua ubat selsema punya pasal
Means aku tak cukup tido yg diperlukan utk ubat ni habis rolling dalam badan ni

Ye la, pkl 2 baru tido layan cite rango tu
Tak tau celah mana yang menarik cite rango tu
Bosan je aku tengok

Apapun alhamdulillah pasal selseme aku macam ok je ni
Hopefully lasting le

Pagi ni breakfast kuih je
Karipap
Tapi karipap dia amat la pedas
Aku yg tahan pedas ni pun rasa pedas
Ni mesti pakai cili kering ni
Pedas sangat
Sampai ke hidung

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

Kaki skodeng