MY.TEMPAT

[Thursday, March 3, 2011]

ipad turun harga!

korang nak tau dak?
hari ni apple telah launch ipad2!
ada yang tengah terkial2 nak kumpul duit
ada yang baru nak aim
ada yang baru bercita2
nak ambik ipad, sekali ipad2 dah keluar da

bukan ipad-ipad, tapi ipad2 ialah ipad generation 2
kira version baru dari ipad
enhanced version la biasanya
sama macam tepon2 yang lain tu lah
iphone, iphone 3g, 3gs, iphone 4
and sekarang ni ipad pulak

yang bestnya apa tau?
yang bestnya ialah harga ipad dah turun!
apa lagi!! serbu la apple
nanti habis ipad tu
harga dia memang murah dah ni

tengok gambar kat bawah ni

ini adalah harga baru ipad
beli yang 16gb tu pun dah ok
serius! memang layan ipad ni
agak2 kalau nak try test ipad ni senang je
korang pegi je dekat apple store

kalau dekat2 sini yang aku tau ada is dekat
ioi puchong, sunway pyramid
dalam apple store tu dia ada display ipad ni utk test test
agak2 korang suke terus beli!

aku bukan apa
takut habis je
confirm orang serbu!

1 comments:

Ezal R | March 3, 2011 at 11:46 AM

wow... da turun harga.. hohoh

Kaki skodeng