MY.TEMPAT

[Friday, February 18, 2011]

FREE burger king whopper!

cuba tengok gambar ni betul2
aku dapat gambar ni dekat facebook
burger king punya page
1st impression kalau tengok gambar ni memang best la kan
menyelerakan la kata orang

tapi ada 1 isu yang aku nak bangkitkan kat sini
selalunya la kan
kalau korang tengok gambar2 yang macam ni lah
iklan makanan macam ni
korang mesti expect bila pergi dekat kedai ni korang akan dapat serupa macam gambar ni kan

tapi sebenarnya bila dah beli bulp!!
tak macam gambar

berapa kali dah korang kene macam ni
rasa macam memang forever kena macam ni kan
termasuklah aku

kecewa jugak la
dalam gambar punya la hebat
tapi bila beli teeettttttttt, fail
agak2 la pun kalau buat iklan pun kan

tengok gambar ni bukan main hebat lagi dengan sayurla hapa la
bukan main tebal lagi

apa pun sapa yang keje advertising tu agak2 la pun
sekarang semua nak real kan

apapun enjoyyyyy


berbalik balik kepada iklan ni
iklan ni valid
seperti yang korang tengok
beli whopper large value meal
then akan dapat another satu lagi whopper jr FREE!!

tengok la camne nanti
sempat ke tak sempat aku nak terjah nanti

0 comments:

Kaki skodeng