MY.TEMPAT

[Thursday, February 3, 2011]

cerita pasal marsha londoh

cerita pasal marsha londoh yang cute and sweet

petang tadi sambil sambil browse facebook
sekali ada la ternampak status Tv3 ni
tah macammana some sort of macam sesi sembang dengan marsha AF tu
aku pun saja la klik masuk tengok macammana
lebih kurang dalam pukul 11 lebih macam tu la kot


aku pun tak perasan pulak sebenarnya
masuk2 rupanya pukul 2 petang
so biar je la web tu terbukak
diorang kat dalam tu dah start menyembang sesama diorang dah pun
sementara nak tunggu marsha masuk pukul 2 tu
aku pun blah dulu buat apa yang patut
dalam pukul 1 lebih tu masuk la kat situ balik tengok apa jadi

lepas tu tak lama tu ada la muka marsha ni keluar dekat skrin
aku siap provoke lagi dia
betul ke dia ke kan
pasal skrin tu kecik je
kot2 orang menyamar pulak kan

ingatkan chatting je dengan marsha ni
rupanya ada live webcam sekali
aku pun layan jer

bukan main lagi sembang ngan marsha
boleh lak dia layan
aku pun takde la sangka dia nak sembang dengan aku yang tak seberapa ni kan

heheh
thanks marsha

aku yang pakai nama Ahmadsh4hir tu
tengok marsha tu respond kat msg aku tuh
tengok la sendiri apa yang kitorang sembangkan antaranya

tengok gambar yang kedua tu
MARSHA: jadi suami i terus la ahmad


aku bukan nak tunjuk2 ke apa
saje nak sonok2 je

kot2 la ada yg nak follow marsha ni
boleh follow twitter dia dgn fb dia

twitter marsha
facebook marsha

Peace

2 comments:

faz_e | February 3, 2011 at 3:23 AM

wah minat Marsha ke??
(^^)V

shah | February 7, 2011 at 5:13 AM

heheh
biasa2 je
layankan aje

Kaki skodeng