MY.TEMPAT

[Wednesday, January 26, 2011]

nescafe for breakfast

salam pagi semua blogwalkers
pagi ni sempat breakfast nescafe je
tak sempat la nak makan apa
konon nak makan tosai tapi tak sempat la pulak
ada hal pulak pagi ni

kepala dah nak macam pening2 ni
bukan pasal nescafe
tapi aku rasa pasal tak makan lagi ni


meh kita tengok apa kebaikan nescafe ni
  • Antioksida yang dimiliki kopi berfungsi seperti ‘tentera’ yang menjadi perisai tubuh daripada radikal bebas
  • pengambilan kopi menawarkan manfaat kepada pesakit parkinson dan diabetes jenis II
  • berupaya mengurangkan tekanan darah tinggi dan menjadi antioksida mengurangkan risiko kanser, sakit jantung dan strok
  • kopi baik untuk kesuburan lelaki, selain menggalakkan sperma berenang lebih aktif

yang last tu no comment! hahah

0 comments:

Kaki skodeng