MY.TEMPAT

[Friday, January 7, 2011]

dulu-dulu #8 teropong ajaib


aku tak tau apa nak panggil menatang ni
tapi dia ada berkaitan dengan teropong jugak la kan

cara main menatang ni ialah ko masukkan yang kertas bulat tu kat dalam teropong tu
pastu ko tekan2 kat tepi tu utk pegi next slide @ gambar seterusnya
dia ada macam kartun lah, macam cerita la

aku rasa kat rumah aku ada lagi mainan ni
tapi tak ingat dah la letak kat mana
ada la dalam stor tu kot

korang ada?

8 comments:

AwinLaLaLa | January 7, 2011 at 11:27 AM

awin dulo ske gilerr menda ni!!!
time budak2 de byk!!
*sbb pauu adik punya skali! hahaa*
skang ni tak tau ilang g mna dah...
iskk3x....
saloonyerr org balik dari Mekkah akan beli and bagi...
than ader laa pemandangn2 smua...
katon2....
cantekkk!!!!
mcm time tu dasat gilerrr arr ader menda ni.. hahahaa!

Cik Embun | January 7, 2011 at 11:56 AM

tak ingt laa penah ada ka x benda alah nih..
rasa2 cam penah main dulo2

~emma~ | January 7, 2011 at 11:59 AM

ade ade kat kampung... opah belikan time p mekah..huhu

Aizuddin Hanis | January 7, 2011 at 12:02 PM

benda ni aku ade...tp xtaw campak mane...dh lame dah...xingt...benda ni aku ade xslap masa darjah 1...huhuhuhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ | January 7, 2011 at 1:03 PM

kakD plak...benda alah ni dah ilang dah kot...

TiMmiE | January 7, 2011 at 3:47 PM

Nice! lama dah xjumpa mende ni.dulu slalu la beli kt kedai.kdg2 dpt free kalau beli jajan ke tora ke.kreatif kan zaman tu? :P

Ezal R | January 7, 2011 at 7:59 PM

haha.. memang femes giler dulu benda ni.. aku pun penah ada satu tapi lepas tu kt mana aku letak pn tak tahu..

♥suNa husNa♥ | January 10, 2011 at 2:22 PM

waa....bestnye men bnd ni....toi2..org belli time p makkah je..nice stry..nk share leh..hehee

Kaki skodeng