MY.TEMPAT

[Wednesday, January 12, 2011]

astro first


amende la menatang astro first ni masa mula2 aku tengok iklan kat astro tuh
sekali pagi ni dengar berita tup-tup rupanya dia macam ni

movie yang baru tayang kat wayang ko boleh tengok dekat astro ni dalam masa 15 hari kot lepas hari tayangan kalau tak salah aku la

amacam? agak2 menarik tak astro first ni?
RM15 je 1 movie

ok jugak kot

4 comments:

miss_beary | January 12, 2011 at 5:04 PM

kalau nak langgan benda alah nie kat umah, komfem my mom x bg. mesti dia buat2 x dgr jew..haha

emi | January 12, 2011 at 5:11 PM

agak menarik ye..x payah susah2 p panggung..

amie | January 13, 2011 at 8:06 PM

itula pasai kan2.

amie | January 13, 2011 at 8:08 PM

betol gak kan

Kaki skodeng