MY.TEMPAT

[Wednesday, December 15, 2010]

nuffnang buffered earning


nuffnang buffered earning yang tengah run dekat blog aku sekarang ni
tapi masalahnya aku tak nampak pun iklan ni appear
macammana aku nak refer how this ads looks alike

kalau ada keluar ads ni masa korang view blog aku ni tolong capture kan boleh?
nak jugak tengok apa rupa iklan dia ni

yang aku selalu nampak iklan digi je yang appear

1 comments:

Khalid Amin | December 21, 2010 at 8:21 AM

Kalau tak appear, sila browse guna internet explorer, kadang2 mozilla firefox tak keluar, erm selamat mencuba..

Kaki skodeng