MY.TEMPAT

[Friday, December 24, 2010]

financial management tips #1 - myfinancex


ni aku nak share dengan pembaca blog ni pasal
financial management tips

aku pakai ni dah dekat setengah tahun
memang bagus la dan aku rasa korang pun patut
pakai myfinancex

kita boleh track expenses kita daily
then lepas tu boleh masukkan income kita
then dia akan buat calculation untuk kita

tapi the best part is dia boleh produce graph untuk kita view

senang cerita kalau nak tau lebih lanjut lagi pasal myfinancex ni
aku suggest korang register je sendiri
tak luak pun pasal benda ni, benda free

http://www.myfinancex.com

0 comments:

Kaki skodeng