MY.TEMPAT

[Monday, November 15, 2010]

aksi panas nabil raja lawak




credit pics from izyan.com


wah nabil
panas gile aksi nabil raja lawak ni
aku pun tak terlintas nak tengok gambar ni
pagi tadi dengar hot.fm ada caller cakap bengang la tengok pasal gambar ni
keluar paper berita minggu semalam
aku mana beli paper, baca paper online je
tu pun tak baca berita harian pun

alih2 tengok dekat twitter ada orang post link ni
skali aku tengok tu diaaa
gambar panas nabil tengah baik punye cium mulut
katanya gambar ni superimpose
aku pun tak tau

korang nilai la sendiri aksi panas nabil ni

p/s utk nabil: asal jadi camni braderrr

============================================================================

update 16 nov
dapat info dari internet jugak ni
katanya gambar ni dari komputer dalam notebook nabil sendiri
hmmmmm......jawab2

6 comments:

fairus | November 15, 2010 at 11:21 AM

Lawak betul la nabil ni..

sollehahn | November 15, 2010 at 3:53 PM

fuiyo!...panas beb..siap tak pakai baju tuh...

daisy | November 16, 2010 at 11:37 AM

gambar betul ke superimpose?

misSbLurRy | November 18, 2010 at 6:07 PM

lu pk la sendiri.....nabil!!!!!

currentlife2u | November 19, 2010 at 10:47 AM

soli la wa sala tempat itu komem2 laaaaaaaaaaa..kahkahkah

Nik Nurehan | November 19, 2010 at 10:48 AM

morning! wah bukak2 nengok aksi nabil. tekezup! hehe. walaupun bkn pminatnya. kejut gak!

Kaki skodeng