MY.TEMPAT

[Monday, May 4, 2009]

perodua MPV


kalau tak salah aku perodua MPV ni dah ditayangkan dekat public masa minggu amanah saham kat jb
baru² ni
rugi la tak dapat pergi
kalau tak dapat tengok MPV ni depan²
hopefully kalau dapat launch awal lagi bagus

kalau tengok kat gambar last sekali yang ada gambar dato najib tu
tengok skrin belakang dia tu
dia tulis akan tiba november
lama jugak lagi tu nak tunggu november

sure ramai yang ternanti² macammana la rupa sebenar MPV perodua ni
aku pun ternanti² jugak ni

yang aku suka part kerusi depan tu la
cuba tengok dia memanjang sambung sampai belah co-pilot
cam best je kan

3 comments:

Charymien | May 7, 2009 at 11:22 PM

perodua pun dh ade mpv gak?
lawan ngan proton ar ni.

shah | May 8, 2009 at 9:22 AM

ada...november ni keluar kat market

Mr5zal | May 17, 2009 at 5:14 PM

yup, nov ni kuar la.skang ni masih dalam r&d lagi. kalau bro nak tau mpv ni sebenarnya guna platform myvi gak. dia suma panjang sikit dari myvi je...

bro, lawat la my blog.bagi comment tau.

Kaki skodeng