MY.TEMPAT

[Monday, May 18, 2009]

makan-makan


ni cerita jumaat lepas
jumaat lepas kat ofis ni ada makan-makan sempena meraikan birthday untuk bulan jan-april dan untuk sorang staff yang resign
dapat keje kat JKR, sesuai la dengan bidang dia mechanical engineering
masa interview dulu mati-mati cakap memang tak cari kerja lain dah
memang nak keje kat sini je
sebab kroni semua kerja kat sini

alih-alih blah jugak

lepas ni interview harus aku bawak perakam
rekod janji-janji manismu

ehehe

menu yang kat gambar atas sekali tu we called it roti jala
yang gambar second tu ada mee goreng, ada ayam goreng berempah, karipap dan sambal ikan bilis

macammana nak masak ayam goreng berempah yek?

0 comments:

Kaki skodeng