MY.TEMPAT

[Tuesday, September 26, 2017]

Cendol batu tiga

0 comments


Kalau sesiapa lalu atau singgah dekat area batu tiga, terutama waktu lunch panas terik atau penat petang elok singgah cendol batu tiga nama diberi ni
Ada cendol biasa, pulut, durian
Bukan setakat itu sahaja tapi boleh juga sambil menikmati cendol di selang selikan dengan makan rojak atau laksa

Yang meniaga ni melayu ye, bukan mamak atau india

Cendol durian, oh...

[Tuesday, September 19, 2017]

Keringkan baju dekat dobi express

0 comments


2nd round datang ke dobi ni nak keringkan baju pasalnya dryer kat rumah buat hal..dryer tak panas, suspect heater dia problem

Tadi datang pukul 9 tapi fullhouse, pergi lagi satu kedai pun fullhouse

Nasib baik 2nd round dtg pkl 10 ada 1 dryer yg kosong cepat2 sumbat baju lepas tu spin 30 minit bersamaan Rm5. By default Rm4 je utk 24 minit, tapi kalau baju full loaded nak bagi kering semua elok lebihkan sikit masa dia, tak payah kang balik rumah nak kene sidai lagi kalau2 ada baju yg belum full kering

Lepas sumbat baju masuk dalam mesin, sambung tunggu dalam kereta je sebab sekarang ni tak berapa nk selamat duduk menunggu dalam dobi terutama kalau waktu malam..menjadi sasaran penjenayah. Langkah keselamatan, baca2 banyak kes kat dobi ni.. mana boleh cegah kita cegah

Tu brader sorang2 duk vacuum tu owner dobi ni.. bersih2 kan tong sampah, sapu2.. aku syak dalam masa yang sama dia datang untuk collect duit dalam mesin.. dobi kan buka 24 jam.. takde masa ko nak 24 jam monitor dalam dobi.. by end of the day kosongkan peti duit kut kena kopak


[Saturday, September 16, 2017]

Skandal fathia latif berkemban seksi

0 comments

why jadi begini
oh fathia ku sayang

viral video fathia latif seksi berkemban

[Friday, September 1, 2017]

Nasi goreng rendang daging

0 comments

Menu makan malam ni
nasi goreng rendang daging jauh diperantauan..
orang lain tengah seronok dekat kampung, aku terconggok malam² buta kat opis

nk buat mcammana dah kehendak tugas
menangis dalam hati tiada siapa yang tahu

nasib kau lah nasi goreng rendang daging jadi pelepas kerinduan

Kaki skodeng