MY.TEMPAT

[Friday, May 16, 2014]

Sari mengandung

0 comments

TAKUT HAMIL...
SARI mengadu kepada ibunya tentang hal buruk yg menimpanya. . . . .

SARI : (ketakutan) Maakkk, mana bapak?

IBU : Bapak keluar...ngko dah kenape?!

SARI : (dgn nada pelan) minta maaf Mak...kemungkinan Sari hamil.

IBU : (terkejut) Apa?

SARI : (gementar) Ya, hamil.

IBU : Aaahh...tak mgkin, ko cuma sakit je tu... ko pi rehat je situ...

SARI : Tapi sejak kebelakangan ini...Sari selalu muntah2, Mak.

IBU : (rasa geram) Aaahh...paling2 pun masuk angin je ko itu.. pi beli minyak angin... sembuh jugak ko tu nanti.

SARI : (tersedu-sedu) hikss...hikss...tapi kenapa skrg Sari suka makan yg masam2, Mak .?

IBU : (dgn kesal sambil menjerit) Cukup2 la kau berangan SARIPUDDIN. Mak lempang jugak ko nanti. Pondan mana boleh beranak!!!!!

[Friday, May 9, 2014]

Maggi asam laksa 2 minit

0 comments

Eh eh
Masak maggi 2 minit je eh
Aku ingatkan 5 minit
Dulu dulu aku masak maggi ni mau dekat 10 minit jugak

Aku baru perasan ada tulis 2 minit

Senang je masak maggi asam laksa ni campak je maggi tu dalam air panas mendidih lepas tu letak perencah gaul gaul sampai mi tu dah bercerai sikit lepas tu pecahkan telur lepastu biarkan telur tu masak lepas tu boleh la matikan api dan tunggu dejuk sket

Lepas tu ngap

Lepas tu tido

Haha

[Thursday, May 8, 2014]

rupa hensem kutu kepala

0 comments

bestkan tajuk tu
kutu kepala dalam bentuk zoom in

hensem jugak kutu kepala ni
kalau tengok halus halus comel je itam itam

nah rupa kau yang hensem wahai kutu kepala!

credit saharum baharudin

Hidangan tengahari. Kacang

0 comments


Tak reti nak makan apa tengahari ni
Macam tak biasa kan
Bila dah tak reti nak makan apa tapi mulut nak mengunyah je keje dia ni makan dia
Jemput
Kacang je

Rm1
---
---
Sent by WhatsApp

Nasi dagang lauk gulai ayam pasar malam

0 comments


Ni lauk dinner malam tadi
Nasi dagang berlaukkan gulai ayam bahagian peha

Rm4

Boleh tahan la cuma nasi dagang dia tak berapa nk macam nak berpulut sangat
---
---
Sent by WhatsApp

[Wednesday, May 7, 2014]

Nasi ayam penyet cik som summit

0 comments


Ni la makan tengahari aku tadi ni
Nasi ayam penyet cik som dekat summit

Rm6 combo set siap air
Puashati

Sekarang rasa mengantuk akibat kekenyangan

Berbaloikan
---
---
Sent by WhatsApp

Sarapan roti canai

0 comments


Sarapan pagi ni
Roti canai kuah dal sama kari ayam roti jala aku sebat
Rm1
Roti canai dia macam ada hangit sket hari ni

Apapun rezki Allah dah bagi
Makan je
Mana tahu dapat rezki lain pulak kan
Sentiasa mensyukuri nikmatnya
---
---
Sent by WhatsApp

Tat telur

0 comments


Beli tat telur ni semalam dengan jiran depan rumah tu
Satu singgit aku beli 5 ada free tester tat coklat kot

Tat telur ni memang antara favorite aku tapi komen aku tat telur yang ni tak berapa nak kick secara jujurnya

Dia punya filling nipis pastu yg bawah tu tapak dia tu rasa biskut
Kalau ada yang jual tat telur online tu meh aku beli
---
---
Sent by WhatsApp

[Tuesday, May 6, 2014]

kawasaki ninja 250sl

0 comments

wah bagi kaki motor di luar sana yang dok layan motor kapcai dan teringin nak upgrade main superbike boleh la merasa ala ala bawak superbike macam valentino rossi tu kan
kena beli yg start yg kecik sket then lama lama sket baru ke besar sket baru betul
kalau terus terjun yang besar takut tak boleh handle atau tak mahir lagi kan

boleh tahan kawasaki ninja 250sl ni
macam best je
dengar dengar harga dia pun mampu milik.. dalam Rm19k ++

dah sampai malaysia ni

credit motomalaya

Makan tengahari special daging salai

0 comments


Peh tak tau nak kata apa dah
Masakan melayu asli
Daging salai masak lemak cili api

Terbaik wok

Rm4.50 utk hidangan ini beserta air limau ais
---
---
Sent by WhatsApp

Sarapan nasi lemak sotong

0 comments


No other words can describe this momento
Yummeh!!

Nasi lemak sotong my favorite
---
---
Sent by WhatsApp

viral choco oat

0 comments

aku tengok sekarang ni tengah viral orang makan biskut ke apa tah nama benda ni
snek ke apa...

choco oat ni
yang lagi best semalam aku pergi kedai dah macam macam version dah produk choco oat ni
ada yang dalam pek ada pulak yang terbaru ni dalam kotak macam snek singgit singgit tu

sapa pencetus ni yek??

cuma 1 je aku musykil la biskut ni
tanda halal dia cuma ada 1 je yang aku nampak macam tanda halal yang sahih iaitu tanda halal jakim
yang lain tu macam yg bawah ni tanda halal dia meragukan

bila aku tanya kedai dia kata produk ni memang buatan malaysia
tapi tanda halal dia no komen kan
dia kata boleh makan la oat je pun

jeng jeng jeng


[Monday, May 5, 2014]

muka cakra khan

0 comments

ko kenal sapa cakra khan ni?
ala yang nyanyi lagu suara serak gila tu la

tapi bila tengok rupa mamat ni kocik je
suara punye serak gila

dasat..dasat...

ni lah dia muka si cakra khan suara serak gila tu
gamba credit fb era fm
depa interview cakra khan ni pagi dia

dia kalau datang kl katanya suka cari gajet yang baru keluar
katanya kat kl banyak gajet baru


Pizza hut taste of italy

0 comments


Kejadian rabu lepas
Combo pizza hut italy ni harganya dlm Rm52 termasuk set
Sedap weyy

#TasteOfItaly

Mee udang banjir tanjung karang

0 comments


Sedappp
Udang besar
Udang banyak
Udang manis
Rm8
Kejadian sabtu lepas dalam pukul 3pm


Nak tau kat mana google je mee udang tanjung karang
Dia lepas pekan tanjung karang tu terus sampai jumpa masjid kedua tepi jalan belah kiri ada signboard
Kedai mee udang banjir ni tepi jalan je

Menu dia bukan setakat mee udang banjir je
Ada nasi goreng mi bihun semua ada

Luncheon tengahari isnin 5/5

0 comments


Bole la bole la
Nasi
Kari ikan
Telur kicap
Rm5.50
Tak berapa nak kick
---
---
Sent by WhatsApp

gambar seksi rozita che wan

0 comments

fuhhh
macam ni pun boley

tengok la aksi seksi rozita che wan sama zain saidin ni
fuuuuu

kredit ig rozita che wan

Kaki skodeng