MY.TEMPAT

[Thursday, February 28, 2013]

jambatan putrajaya runtuh

0 comments


patut la runtuh jambatan putrajaya tu
ada ultraman dengan raksasa tengah bertarung kat situ rupanya

soo kreatif

[Wednesday, February 27, 2013]

mcd Beefy, Cheesy Satisfaction!

0 comments


alamak
so tempting this mcd beefy cheesy burger ni
triple layer of beef and cheese and not to forget that fries

i want....

gambar nora danish memasak

0 comments


tah mana diorang sebat gambar nora danish tengah memasak ni

ada ada je la diorang ni

[Tuesday, February 26, 2013]

lagi rozita che wan seksi

0 comments


apa yang anda pandang?

kah3

consider rozita che wan ni seksi la kan kalau tengok pandangan mana yg korang pandang

adesss... rozita che wan 42, zain saidin 29

rozita che wan seksi

0 comments


amboi tengok tangan si zain saidin ni parking kat mana dekat rozita che wan ni
jabatan agama takde nak bising ke bagi nasihat??

hah hah??

adess

[Wednesday, February 20, 2013]

bila lelaki bagi susu

2 comments


aku bila tengok gambar ni.... macam ***
kah3

bila lelaki bagi susu kat anak
ada ke sampai gini???

[Tuesday, February 19, 2013]

nora danish dan anuar zain

0 comments


adesss.. banyak pulak gambar diorang ni berdua kat internet ni
apakah???

evolusi storan

0 comments


cuba tengok gambar ni korang paham dak yang last skali tu apa
ni konon gambar evolusi storage computer kita yg kita biasa gunakan sekarang
gambar yg 1st ni aku tak sure gambar apa

yang 2nd tu disket, ketiga tu disc.. ke empat tu thumbdrive last skali tu.......

cloud computing...wakakak

[Thursday, February 14, 2013]

nora danish

0 comments


what to say more :P
its nora danish

still available

Kaki skodeng