MY.TEMPAT

[Thursday, September 27, 2012]

Breakfast makaroni goreng

0 comments

Asyikk


Sent from Samsung Mobile

[Tuesday, September 25, 2012]

mcdonalds samurai beef burger

0 comments


mcdonalds samurai beef burger for sure this is a hunt for beef lover for mcdonalds
i too!

 info from mcdonalds malaysia page
Dear fans, enjoy the Samurai Burger and the Sakura McFizz for only RM11.15 via a Medium McValue Lunch / Dinner meal. Upgrade to a large meal for an additional RM1.30 to get the FREE Katsu Curry McShaker seasoning. For bigger appetities, order the DOUBLE Samurai Burger medium McValue Lunch / Dinner meal for RM16.15. Oishii!

Sotong kangkong @lokas makana puchong

0 comments

Dah berapa kali percubaan nak makan sotong kangkong lokas makana ni
Mula2 pegi tutup
2nd time pegi habis pulak
Nasib ada rezeki 3rd time pegi ada

Dia ada 2 set 1 yg biasa Rm3 aku ambik yg ni la
Lagi 1 set campur tauhu bakar aka special tapi tak tau pulak berapa regenye
Maybe nextime


Sent from Samsung Mobile

[Monday, September 24, 2012]

Test

0 comments


Tengah mengetest subjek

Sent from Samsung Mobile

0 comments


Alamak kejapnya pukul 1
Tak pk lagi nak mkn apa ni


Sent from Samsung Mobile

[Sunday, September 23, 2012]

0 comments




Rezeki jgn ditolak kata org
Mmg btullah tu

Cicah kuah rojak sedap ni

Sent from Samsung Mobile

[Wednesday, September 19, 2012]

Kaw kaw burger bakar @ Puchong

0 comments

Kaw kaw burger bakar lokas makana
Baconized Beef burger with additional cheesy hot dog

Burger RM10.50 + additional = RM12

Komen aku rasa dia tak la mcm sedap sgt ke
Tah,mcm biasa2 je

Huhu

Sent from BlackBerry®

[Tuesday, September 18, 2012]

6 pax in 6 seconds

0 comments

aku mula2 tengok aku pun macam tak percaya je la kan
tapi bila aku dah tengok sendiri baru aku percaya la

gila kau,boleh dapat perut 6 pax dalam masa 6 second aka 6 saat,bukan 6 bulan doh
tengok la sendiri

ada sapa2 tau kat mana aku nak beli bendalah ni? hehe




[Monday, September 17, 2012]

Viruspadu masuk tv3

1 comments

Fuwah

Cc: www​.viruspadu.com

Sekali cerita pasal compass nestle da..sapa lagi sorang nurul tu eh,blogger gak ke


Sent from BlackBerry®

[Friday, September 14, 2012]

ayu raudhah bertudung tapi nampak tut

1 comments

tengok je la sendiri gambar ni
korang nilai la sendiri

dah lawa dah aku tengok dia pakai tudung tu tapi cuba tengok ke bawah sikit
tak tau la pulak kalau gambar ni gambar palsu dah kene potocop ke apa kan
tapi kalau betulla ni gambar ni memang rosak la

macam tak hormat pun ada
aduhai



kfc cheesy wedges

0 comments



alahai,sedapnya tengok gambo kfc cheesy wedges ni pepagi jumaat ni
aduh du du ibarat lagu dangdut ni
feveret ni

[Thursday, September 13, 2012]

iphone 5,6,7

0 comments



kah kah kah
ada je la idea diorang ni

kfc dinner plate 50% OFF

0 comments

pandai2 la pegi redah kfc terdekat dengan korang tu
tapi time balik keje je boleh redah,redah siang tak dapat jack

6pm - 9pm only

Get 50% off your second ala-carte Dinner Plate when you purchase first Dinner Plate combo from 6pm-9pm everyday!


iphone 5

0 comments

baru je tengok gambar dengan video iphone 5 ni dekat internet
macam tak best je
macam sama je dengan iphone 4

hmm what happen to apple,can tim cook answer this
where all steve job design
during steve job time he always come out with something people would call extraordinary and out of box but now seems the iphone 5 doesnt impress much like previous apple products launching

what say u?







aku rasa dissapointed pulak dengan iphone 5 ni

Pot luck @ Damansara

2 comments

Ni kejadian semalam
Pot luck beramai ramai
Macam2 ada macam iklan astrok

Jom tengok sapa yang ada dalam gambar ni,kepak ayam,ikan kering,ayam masak merah,ikan kembong goreng,ubi kentang,daging,ikan bilis,tauhu,bunga kobis dimasak tomyam dan last skali nasi

Sent from BlackBerry®

[Wednesday, September 12, 2012]

Ubat kuat lelaki @ USJ

0 comments

Aku no komen
Pandai pandai le korang tepon nombor tu

Sent from BlackBerry®

[Tuesday, September 11, 2012]

Plate number yang pelik @ USJ

0 comments

Cuba tengok number plate ni
Ada kepelikan disitu
Cer tengok,nampak tak apa yang pelik disini
Nampak macam biasa kan,tapi ada yang pelik tu oh

Ada 8 depan dengan 8 belakang,apa maksud dia eh

Luck ke?

Sent from BlackBerry®

[Monday, September 10, 2012]

harga tiket legoland malaysia

0 comments

Legoland Price Tickets

RM140.00 - adults aged 12 - 59 yrs old
RM110.00 - children aged 3 -11 yrs old / adults above 60
Annual Pass - RM275.00 ( adult) / RM210.00 (children)

sos: website legoland

macam best je annual pass tu tapi tak sure lak details dia

Kordial sarsi jalen @ Dengkil

0 comments

Selamat pagi
Ni nak cerita kordial yang aku tengah minum sekarang ni
Sarsi jalen harga dalam RM4.90 gitu
Selalunya aku minum kordial f&n tu

Ok gak la,tak manis sangat

Sent from BlackBerry®

Oppa gangnam style

0 comments

Sana sini cerita pasal oppa gangnam style
Lagu dia tak berapa nak best pun
Orang dok havoc tarian gangnam style terkangkang kangkang tu je punn

Sent from BlackBerry®

[Sunday, September 9, 2012]

Kenduri kawin @ setia alam klang

0 comments

Lepas open house putrajaya bergegas pegi majlis kahwin member dekat setia alam
Ni majlis belah lelaki ni,belah perempuan dah lepas dah
Dah selamat kawan sorang kawin
Aku nak puji katering yg uruskan makan dia ni sedap le
Lauk daging dia sedap la,opor daging tak salah aku

Apapun aku nak ucapkan selamat pengantin baru dan semuga berbahagia dan berkekalan hingga ke syurga

Sent from BlackBerry®

Kek red velvet merah damai @ Putrajaya

1 comments

Semalam aku pergi open house dekat putrajaya. To be spesifik dekat presint 17 sana open house member
Aku presint 17 ni tak pernah jelajah lagi
Mula2 tu apalagi kita google map sama google direction je terus pastu hafalkan/ingatkan simpang mana kiri kanan terus pastu landmark apa

Ok dan senang jugak jalan nak pegi situ cumanya dalam google map tu tak ada gambar rumah apartment tu dalam peta.hehe. Tu namanya tak update lagi

So gerak dalam pukul 1 dalam 1.30 dah sampai,no toll,no jam

Banyak gak menu kawan ni buat semua masak sendiri katanya,memang hebatttt

Menu dia meh aku sembang,nasi minyak lauk daging,ayam masak mera,roti jala,kari ayam,laksa,sate ayam,daging,nasi impit,buah tembikai susu,jambu batu sama asam,air oren,air panas,ABC=air batu campur,kuih raya pastu ni yang special,ada kek red velvet sempena anniversary 100 hari kahwin.hehe

Aku memang puji kek dia,memang sedap oh
Sapa la tukang buat kek tu

Terima kasih eh,memang sedap kek red velvet

Sent from BlackBerry®

[Friday, September 7, 2012]

Lagi sorang drebar pening

0 comments

Ni lagi sorang drebar nak menyusahkan orang lain
Dok menyelit2 dgn merbahaya pastu kejap nak kiri tak jadi kanan pulak pun tak jadi kiri balik

Hadoih,please ler berhemah

Sent from BlackBerry®

[Thursday, September 6, 2012]

Akak ganas zig zag @ Damansara

2 comments

Tengok la kereta akak ni
Bukan main ganas brutal bawak kereta
Dia zig zag tepi aku pancung aku pastu pancung dengan cara merbahaya lak tu nyaris nyaris nak gesel la.memang siut la akak ni

Atas jalan kot kak,ingat anak tu,ingat orang tersayang kak

Aku bawak kete elok2 ko lak yang lebih2
Lesen tebang ke apa kak..

Sent from BlackBerry®

then and now

1 comments

try to look at this picture
what is your comment

then and now..
way back then if u had 3k u are super rich
but now 3k u are lower range.. rakyat miskin
if below than 3k I dont know, lagi lah miskin

looking at house price is ridiculous




[Tuesday, September 4, 2012]

Makan tengahari ayam madu @ Damansara

0 comments

RM5 ok la tu

Sent from BlackBerry®

[Monday, September 3, 2012]

silence speaks when words can't

1 comments



nothing to shut shout,just remain silence.can u believe?

Kaki skodeng