MY.TEMPAT

[Tuesday, July 31, 2012]

5 days mc parody

0 comments

sapa pernah tengok version perempuan confirm tau video apa ni
ni mamat mana tah dia mengajuk version pempuan tu


tak leh blah
ketawa beramai ramai aku kat opis ni

video asal --> http://youtu.be/FIOUF0NBk5I

[Monday, July 30, 2012]

Sherlyn Chopra 1st bollywood appear in playbooy nude

0 comments

who the hell is she?
she is the 1st bollywood girl appear nude in playboy magazine
how do u feel bout it?







Sherlyn Chopra (formerly known as Mona Chopra) is an Indian model, singer and actress in Bollywood. She became the first Indian model to pose nude on the coverpage of Playboy magazine. In November 2012 she will appear on the coverpage of Playboy magazine.She has been introduced as the 'Bollywood Goddess Sherlyn Chopra', by the magazine

to know more just google her

p/s: found out this news from the newspaper, hopefully there's no malaywood appear nude in playboy

lagi lagi logo merdeka 2012

0 comments

paper the sun hari ni
cer komen sket

which one is our logo this year?
so many of designer here in Malaysia
yet this year as embarking new history
no logo

Dato' YB, why need to repeat the same logo
what happen to our tradition
where's our 2012 national day logo?

[Friday, July 27, 2012]

param here i come

0 comments

tak reti nak update apa kat blog ni bulan puasa ni
aktiviti rutin setiap petang orang bandar (bandar la sangat)
terjah pasar ramadhan aka param, pasar jadi pa, ramadhan jadi ram, jadi la param

dulu2 mungkin aku boleh cakap param ni orang bandar je yang kemaruk
tapi dah 3/4 tahun kebelakangan ni rupanya orang kat kampung sana nun pun kemaruk jugak asal petang je matttt ko pegi param belikan mak ayam golek, kambing panggang, murtabak mengkasar bla bla bla air biru lemon jangan lupa yek! duit mintak kat bapaknya.hehe
orang kampung pun dah pandai demand tau
ni pun semua gara2 orang bandar yang asal kampung balik ke kampunggggg
tu la cerita dia

so petang ni tak tau lagi menu apa
aku biasanya menu kuih satu set, air macam biasa 1 bungkus, pastu makan berat sket 1, cth roti jala ke, nasi tomato ke, nasi ambang ke. tengok keadaan macammana nanti

apa yang korang paling minat makan bila param ni eh?
tahun ni kat tempat aku macam tak de trend sangat
semua jual campur campur
takde yang special pun
kurang lagi ada la

cuma aku penah pegi dekat bdr baru ampang ada benda baru yang aku nampak
ada kambing golek 2 stall lagi tu, terbaik

[Thursday, July 26, 2012]

bonus raya boring

0 comments

boring lak online hari ni
semua cerita pasal bonus gomen 1/2 bulan gaji tu

seronokla orang gomen

dan dan tu jugak harga barang naik

[Wednesday, July 25, 2012]

zakat fitrah selangor 2012 RM7 settle

0 comments

korang lak macammana?
kebetulan ada kaunter depan ni ha terus bayar la

so selangor punya kadar fitrah tahun ni adalah RM7 ye, wilayah pun sama RM7
cuma aku tengok melaka 6.50, perlis 6.00

so apa lagi, sebelum shopping barang2 tu baik la tunaikan yang wajib ni dulu yer



lega rasa
baru la kita enjoyyyyy

[Monday, July 23, 2012]

buka puasa 22 july

0 comments

Ni projek buka puasa semalam
Bergedil

Anda kenal bergedil?
Ni pun mula2 macam tak jadi nak buat sekali dalam pukul 3.30ptg macam tu jadi buat pulak
Pegi kedai jap beli barang2 dia pastu terus operate

Rebus ubi kentang 3kg sampai empuk
pastu lenyekkan (senang je ni)
lepas tu masukkan daging cincang ataupun ayam cincang yg readymade tu je
gaul gaul pastu masukkan daun bawang yg dicincang
pastu daun sup yg dicincang pastu garam utk perasa dan tak lupa bawang putih campur bawang merah goreng
sukatan tu agak2 je utk bergedil yg ada tu

last skali apa lagi kasi bentuk bentuk la pastu celup dalam telur dan goreng sampai la masak
lepas tu siap

tunggu la azan baru boleh rasa



ni fasa menggaul nama dia


dah gaul tu masukkan la dalam bekas, dalam kes ni loyang tabur sket tepung gandum biasa supaya dia tak melekat kat dlm loyang tu


ni lah hasilnya, boleh tahan banyak la boleh dapat pasal buat kecik2, boleh pakai utk sahur esok paginya pulak


yang ni menu sampingan antara yang ada cendawan goreng
ni pun kacang je masak dia gaul dengan tepung goreng instant tu pastu goreng siap


yang ni lagi la instant, paling instant dalam banyak2 gambar kat sini
tunjuk je kat pasar ramadhan bukit indah tu ha.hehe
Briyani kambing RM7 utk 1 hidangan, yg ni kira 2 hidang

Alhamdulillah

[Friday, July 20, 2012]

Singgit baru @ RM1 baru

1 comments

Sedap je pegang duit baru ni

Sent from BlackBerry®

[Wednesday, July 18, 2012]

Sukma 2011?

0 comments

Cuba perati betul2 gambar ni
Taken from harian metro semalam

Keh keh keh

Aku siap tweet dekat harian metro tapi no response

Sent from BlackBerry®

[Tuesday, July 17, 2012]

Torch light hikmat magic

2 comments

Aku beli kat kedai biasa je ni semalam
Memang nak cari torch light sebab torch light kat rumah nak kena ganti bateri
Sekali tengok torch light ni harga dia lebih kurang harga bateri
Baik aku beli je torch light magic ni dari beli bateri
Nak pulak torch light ni tak payah nak beli2 bateri lagi dah
Cas je macam cas henfon
Hehe













[Monday, July 16, 2012]

Hasil bowling tournament

0 comments

Kejadian jumaat malam lepas
Join bowling tournament main dekat summit


Ni hadiah utk dapat straight 3 strike, dalam ada 50


Ni pulak dapat hadiah lagi tempat ke-3 lelaki dapat 100


Ni yang paling grand skali, tak sangka dapat jadi champion utk tahun ni, dapat 500

Alhamdulillah rezeki dan nasib

[Saturday, July 14, 2012]

Neoprene strap

1 comments

Dah sampai jugak barang yang di tunggu setelah 2 minggu
Makin bergaya la sikit pakai ni (agaknya la)

Sent from BlackBerry®

[Thursday, July 12, 2012]

Kuah kacang instant agromas

1 comments

Cubaan kali pertama test drive kuah kacang instant nak geng kan dengan nasi impit
Beli kuah kacang ni dekat mydin usj

Kuah dah siap
Koyak peket campur air panas mendidih sikit siap very the simple seminit tak sampai
Yang tak bestnya sukatan air dia tak bagitau
Kata kotak tu bajet sendiri nak pekat macammana

Adeh
Sent from BlackBerry®

Lawak tetikus

0 comments

Satu benda lawak baru je terjadi ni
Aku terpegang bendalah penutup lubang meja
Aku ketawa sorang2
Nasib baik member sebelah kanan ni g meeting
Member kiri tengah kusyuk study nak exam esok

Hahaha

Penah jadi kat ko?
Sent from BlackBerry®

HO HO HO HOIIII

0 comments

seronoknya dah habis final exam
rasa lapang je dada dengan otak ni

malam esok ada tournament bowling
bedal je la main
bulan bulan potong duit membership
tak join kang habis gitu je

belasah je

aku hampir nak belasah mamat lane sebelah yang cakap hindustan tadi
buat konsentrasi aku lari je

[Thursday, July 5, 2012]

Kete baru WXA7755

0 comments

Phew

Terbaik punya servis hntr smpai depan pintu

Sent from BlackBerry®

[Wednesday, July 4, 2012]

Sticker OKU

0 comments

Fuh
Estima, plate no lagi

Fuh

Sent from BlackBerry®

Kaki skodeng