MY.TEMPAT

[Monday, June 25, 2012]

Bawak kete sampai nak langgar org JJP9597 @usj

1 comments

JJP9597
Bahaya betul dia ni bawak kereta
Kejap kiri kejap kanan kiri balik tak jadi kanan pulak

Baru kejap ni dia nak ke kiri and hampir langgar moto yang datang dari belakang

JPJ sila

Sent from BlackBerry®

[Wednesday, June 20, 2012]

Citibank

0 comments

Beg free 2
Aiskrim free 1 kotak

Sent from BlackBerry®

Aiskrim free

1 comments

Bedal makan

Sent from BlackBerry®

Nasi lemak sotong @putra height

2 comments

Feveret aku

Rm2.50

Sent from BlackBerry®

[Monday, June 18, 2012]

proton preve baru kawan aku

1 comments

Baru keluar jumaat lepas
From jb wit love

Sent from BlackBerry®

[Saturday, June 9, 2012]

Demam euro 2012 poland vs greece

0 comments

Kesian kena 2 kad kuning dapat la merah
Rasa macam nak pegi je masuk tv ni macam tengok sendiri dalam stadium


Sent from BlackBerry®

[Monday, June 4, 2012]

Lunch nasi goreng biasa telur dadar

0 comments

Maleh nak keluar cari makan
Kirim kat member je

Sent from BlackBerry®

Fridge magnet bandung

1 comments

Hehe
Kawan sebelah aku ni baru balik dari bandung
Fridge magnet ni personally request from aku
Keychain tu hadiah dari dia

Baru nak start ngumpul fridge magnet
Suka suka je

Sent from BlackBerry®

[Friday, June 1, 2012]

Tempat lepak

0 comments

Sent from BlackBerry®

Kaki skodeng