MY.TEMPAT

[Friday, January 20, 2012]

Voucher and calendar dominos

0 comments

Syok jugak dapat voucher free pizza
Lepas ni kene beli lagi la gamaknya
Calendar ni pulak ada kupon kupon diskaun

Terbaekkk boboiboy


Send from phone

[Thursday, January 19, 2012]

Repeat dominos pizza

2 comments

Meatasaurus classis crust
Ultimate hawaian new york crust

Online redeem coupun code: EDM88
RM35
Kalau pilih pizza biasa cuma RM28

Hawaian tu terbaik nak lagi part yang ada cheese tu
Memang rasa macam kat hawaii dah


Send from phone

[Tuesday, January 17, 2012]

Dominos pizza meatasaurus

1 comments

Sedap betul pizza dominos meatasaurus ni
Terbaek

RM27++


Send from phone

[Tuesday, January 10, 2012]

Roti pintal

1 comments

Betul ke nama dia roti pintal?


Send from phone

Meeting angry bird @usj

0 comments

Meeting makan kek angry bird
Semua tengah kemaruk dengan angry bird
Layan jerr


Send from phone

[Sunday, January 8, 2012]

Pari sotong n bubur ayam set @mydinn usj

1 comments

Asam pedas pari + sotong set Rm7.90
Bubur ayam tak ingat berapa ringgit

Ok la time lapar
Hihihi


Send from phone

[Friday, January 6, 2012]

No plate TAH1 @usj

3 comments

Bukan main cantik lagi no plate ni
Tengok la tu
TAH1

Berdekah dekah aku ketawa


Send from phone

[Thursday, January 5, 2012]

Solat Zohor @masjid shah alam

1 comments

Tenang disini
Solat zohor semalam before exam


Send from phone

Menang tv beb!

1 comments

Alhamdulillah
Lcd tv toshiba regza


Send from phone

[Wednesday, January 4, 2012]

Briyani bukhara syed @puchong perdana

2 comments

Santapan makan tengahari semalam
Memang terbaik briyani bukhara syed ni
Memang fav aku

RM11
Lauk ayam, dalca, kari telur, acar buah


Send from phone

Coklat from @bandung

0 comments

Sedara aku baru balik dari bandung
Pergi free company trip,untungla
Bawak badan je

Dia bawak balik coklat ni dengan jajan jajan lain
Tak pernah nampak pulak pattern kinder bueno macam ni kat kedai biasa


Send from phone

Kaki skodeng