MY.TEMPAT

[Friday, December 30, 2011]

Rojak terbaik @ss15 subang jaya

1 comments

Terbaik!!
Aku dah layan rojak ni lebih kurang 15 tahun dah


Send from phone

Ngadap jem @usj

0 comments

Adoiiii


Send from phone

[Friday, December 23, 2011]

siapa mamat IDP education ni

0 comments


boleh study kat oversea doe, dapat la melancong free


tengah aku selak selak page nuffnang ni sekali ternampak idp education
sapa mamat ni?
nak cari gaduh ke apa ngan aku ni
aku tak blaja kat idp la weh, aku blaja kat uitm tokkk

hangpa tau idp education ni mamat mana?
bawak mai datang sini aku nak pepah dia

Hadiah ponteng kerja

1 comments

Harap harap aku dapat la salah satu hadiah kat sini ni


Send from phone

Lif diam

0 comments

Macammana aku nak naik ni weyh
Ko tak gerak gerak langsung
Takkan aku nak daki tangga kot
Ada aku ponteng ni kangg

Send from phone

[Thursday, December 22, 2011]

Zesta dengan guarana semulajadi

0 comments

Ni lagi satu pengaruh iklan TV
Singgah 7eleven jap beli air
Sekali nampak air ni macam dalam iklan TV
Zesta! RM2.10
Aku ingatkan amende la guarana ni
Rupanya guarana ni buah dari amazon
Masa mula mula aku tengok air ni ingatkan air biasa je teh ke apa
Sekali rupanya air gas yo
Takleh masuk tekak aku
Pelik pun ada rasa dia ni


Send from phone

Quaker oat biscuit

3 comments

Malam semalam pergi tesco redeem voucher 100 yang aku dapat tu
Main objektif aku cari barang rumah yang kecik2 so dapat la banyak kan
Pusing punya pusing last corner ternampak lak biskut quaker oat yang aku nampak kat iklan tv (pengaruh iklan televisyen)
Aku pun sambar la 1 nak rasa apa rasa dia
Kalau tak silap 1 pack ni RM5 kot then dalam dia ada pack kecik kecik lagi

Rasa: ok sedap jugak
Biskut diet: I have no clue


Send from phone

Astro percuma

0 comments

Tak tau cerita pulak astro dah tak payah bayar
Caya la!

Ni petang semalam aku baca paper metro ternampak iklan ni
Apa betul ke ni mainan je


Send from phone

[Tuesday, December 20, 2011]

Sale pisang keju from bandung indonesia

1 comments

Sapa penah nampak jajan ni
Budak ofis aku baru balik dari bandung
Dia pass pass jajan sale pisang keju ni
Dia macam hirisan pisang yang panjang pastu digoreng garing nipis nipis
Aku macam tak rasa tang mana keju dia tu
Ataupun keju ni maksudnya lain?
Rasa dia manis manis ada rasa pisang dan rangup


Send from phone

[Monday, December 19, 2011]

Bentuk coklat kisses macam....

1 comments

Aku wonder kenapa bentuk coklat kisses ni macam ni kan
Ada sapa sapa tau sejarah dia ni??


Send from phone

aku tak boleh tahan baca berita rogol hari ni @melaka

2 comments

MELAKA: Seorang pelajar sebuah institusi pengajian tinggi awam (IPTA) ditemui dalam keadaan tidak bermaya dan mengalami pendarahan selepas dipercayai dirogol teman lelakinya di sebuah hotel bajet di bandar raya ini, malam kelmarin.


Dalam kejadian kira-kira jam 7 malam itu, ketika ditemui anggota polis, gadis berusia 20 tahun itu sedang menangis dan bersandar di kaki lima hotel bajet berkenaan.
Difahamkan, mangsa yang berkenalan dengan kekasihnya berusia 22 tahun itu sejak dua tahun lalu, keluar ke bandar raya ini bersama tiga lagi rakannya.


Sumber berkata, gadis itu dikatakan mengikuti teman lelakinya ke hotel berkenaan sebelum dia dirogol di situ.


Menurutnya, panik dengan pendarahan dialami mangsa, teman lelakinya dipercayai meninggalkan wanita berkenaan.

point 1: betul ke kene rogol? dah tu yang ko pegi ikut pegi hotel bajet tu buat apa haa
point 2: kalau dah diajak ke hotel tak reti reti lagi ke??
point 3: darah anak dara ke darah apa ni? panik terus laki tu. ape ke bengong tak belajar sains ke

dahsyat betul kan, aku tak rasa yang dia ni kene rogol, tah tah mula mula rela ikut pastu tak tau la mesti ada something kat cerita ni kan

apa pun jaga la 'mahkota' tu sebaiknya, serahkan bila dah 'sah' je weiiiiii

Coklat kisses free

1 comments

Hari ni kita makan coklat kisses
Sekali makan dapat 1 kiss lisa surihani
8 kali makan dapat la 8 kiss
Lemas oooo

Macam nak pecahkan rekod dunia bercium selama lebih 31jam
Mampu ke aku?


Send from phone

Sapa la yang merokok ni

1 comments

Sapa la punya keje sepah sepah meja aku dengan abu rokok ni
Tak ada sivik betullah
Huh.....aku nak jadi incredible hulk gini
Memang aku pasang cctv la pasni


Send from phone

Mesin basuh baru @puchong

1 comments

Bila mesin basuh pensonic tu dah rosak
Aku pun lantas ke kedai letrik menyunting mesin basuh baru sebagai penghuni baru dekat rumah ni

Sekarang timbul persoalan
Kat mana aku nak humban mesin basuh lama tu??
Nak hantar repair kedai tak mau


Send from phone

[Thursday, December 15, 2011]

Breakfast pengat durian @usj

1 comments

Orang memberi kita merasa
Memang terbaik la pengat durian ni
Durian pahang beb, kampung mari
Untung la ada kebun


Send from phone

[Wednesday, December 14, 2011]

Beli lcd tv sony 2nd @cheras

1 comments

Beli tv 2nd sony lcd tv bravia dekat member 32 inch
Boleh tahan la
Harga 500 je
Member tu mau beli 50 inch


Send from phone

[Tuesday, December 13, 2011]

Hasil tournament bowling jumaat lepas @summit

2 comments

Tak sia sia aku join bowling kali ni
Dapat la ole ole sikit

Group aku menang no 8 out of lebih kurang 30 team
Individu aku dapat no 7 out of 150 orang

Dapat duit beb


Send from phone

Hasil mancing di petang hari @tjg karang

1 comments

Ikan terbesar setakat ni


Send from phone

[Sunday, December 11, 2011]

Aktiviti mancing @tjg karang

0 comments

Boleh tahan banyak ikan


Send from phone

Bowling tournament @summit

1 comments

Bowling tournament yang aku perkatakan sebelum ni
Ok jugak la 1st tournament join
Dapat individu no 7 out of 150 yang main
Then group aku dapat no 8 out of 30 team
Hadiah duit pulak tu


Send from phone

[Saturday, December 10, 2011]

Rojak @sg buloh

1 comments

Layan rojak dengan cendol dekat sungai buloh
Teringin nak makan cendol
Sayang tak ada sotong
Aku kalau layan rojak mesti pekena dengan sotong skali


Send from phone

[Friday, December 9, 2011]

Pertandingan bowling @summit

0 comments

Hari ni ada game bowling dekat summit

[Tuesday, December 6, 2011]

saya tak tahan tengok dia mandi bogel

3 comments

Yang Arif, saya melakukan perbuatan itu kerana tidak tahan melihat dia mandi berbogel, ditambah lagi ketika itu bekas isteri saya sedang berada di hospital melahirkan anak bongsu kami,” jawapan spontan tertuduh, Awang Ismail, 52, selepas mengaku bersalah merogol bekas adik iparnya di Mahkamah Sesyen di sini, semalam. Duda kepada tiga anak itu tanpa segan silu mengaku, merogol bekas adik iparnya yang ketika itu baru berumur 15 tahun sehingga melahirkan seorang anak perempuan pada 4 Jun 2010 disebabkan kurangnya keimanan dalam diri untuk melawan godaan nafsu syaitan itu.

Masalah jugak kan, mandi bogel punye pasal
Lenkali mandi tu pakai la kain batik ke apa
Tak pasal-pasal


tapi kalau pakai kain batik macam kat atas ni aku pun tak yakin camni

iskkkk

oh nora danish mandi berkemban

aku selalu jumpa nora danish ni dekat carrefour ampang
terbayang pulak bila tengok gambar ni

hahah

aaron aziz bogel

1 comments


Ni sapa punya keje emel kat aku gambar aaron aziz macam ni nih?
Masyarakatttt!

Ni gambar zaman bila ni?
Iklan underwear kot


Larikkkk.

pengerusi airasia x tan sri rafidah aziz

1 comments


Pagi ni aku ada terbaca pasal isu KLIA2
Saja la nak tau perkembangan terkini kan
Aku pun bukan bangsa baca sangat isu isu macam ni
Tapi kalau dah baca paper tu terpandang la jugak

Aku tergerak nak baca isu ni pasal dekat Bernama ada cerita baru pasal Airasia dengan MAHB
MAHB ni malaysia airport holding berhad, company yg buat landasan/airport baru KLIA2

Nak jadikan cerita, cerita punya cerita ada la cerita cakap pasal Tan Sri Rafidah Aziz

Dalam surat berasingan bertarikh 9 Ogos tahun ini, Bashir menulis kepada pengerusi AirAsia X, Tan Sri Rafidah Aziz, menyatakan cadangan KLIA2 mampu untuk mengendalikan 30 juta penumpang setahun

Uish!! Pengerusi Airasia X beb!
Aku baru tau ni, korang tau?
Aku macam salah tengok, tapi bukan salah tengok, rupanya memang betulla Rafidah Aziz yang dulu jadi menteri miti dulu tu
Wah, dah jadi pengerusi Airasia X rupanya dalam diam

Berapa gaji beliau eh

[Monday, December 5, 2011]

Proton saga BLM road bullying @kesas

1 comments


Dia cucuk cucuk belakang pastu zig zag pastu potong pastu slow down mcm siput pastu main zig zag lagi sambil lagak bawak stereng sebelah tangan


Send from phone

Ngeteh larut malam @restoran shahmaju bukit indah

0 comments

Roti naan tak mari
Kuah out
Takat minum air bole laa


Send from wifi mamak shahmaju

Roti bun massimo duetto @puncak perdana

0 comments


Boleh tahan roti ni
Lembut, soft
Gerammm je bila gigit


Send from wifi mamak shahmaju

Kaki skodeng