MY.TEMPAT

[Tuesday, June 21, 2011]

sapa nak keje?

0 comments

sapa yang nak keje? tengah menganggur? baru habis belajar?

ada member ni tengah cari calon
bukan calon menantu kak limah tapi calon kerja
kerja dekat USJ, company IT, Berhad company

lelaki boleh, perempuan pun boleh
background IT, diploma/degree

resume boleh emel dekat tteman@gmail.com

[Monday, June 20, 2011]

myvi lagi best

0 comments

aku rasa ramai yang dah tau myvi baru lagi best baru je launch minggu lepas
jangan tanya aku hari apa
aku pun tak follow sangat
tapi yang aku tau myvi baru lagi best ni baru keluar minggu lepas

aku pun sempat la pegi tengok myvi baru lagi best ni secara live dengan kak limah dekat service center USJ sebelah mydin subang

layan gambar



hmm kak limah kata pelik pulak gear dia kat tengah dashboard tu
tak sampai tangan kata kak limah
aku pun mengangguk je layan kak limah

tak nak beli ke kak limah?
kak limah kata kereta dia sekarang jugak lagi best

Kak limah dah boring,join saham pulak dah

0 comments

Untuk masa depan katanya
Aku pun tolong2 je kak limah ni join saham

Sent from BlackBerry®

[Thursday, June 16, 2011]

kak limah menang ipad 2 percuma

0 comments

kenapa?
tak percaya ke?
tengok la sendiri kat bawah ni
kita punya luck mana nak tau kan
hantu pun tak tau

Get #P14G now and wins an iPad 2! Perhaps this is your luck!

[Monday, June 13, 2011]

af9 yang teramatlah seronok gila gila mengalahkan kl gangster

1 comments

sapa tengok af9 final malam tadi?
kak limah mesti tengok punya
dia cari masa je nak enterframe af masuk tapi tak dapat

aku disebabkan free la sangat2 memang duduk depan tv je
memang terpaksa la aku tengok af9 final malam tadi

dalam tak best tu tukar channel lain tak ada jugak cerita yang best
so dalam banyak2 cerita yang tak best af9 la cerita yang paling tak best
jom layan cerita yang paling tak best ni :x

aku suka betul tengok gimmick time hazama dengan lisa surihani tu
aku suka action gimmick tu
tapi aku tak suka pun dengan hazama tu
bak kata hattan 'super poyo'
nampaknya bukan aku sorang je yang rasa dia 'poyo'
hattan lagi la pulak gelar dia 'super poyo'
kak limah mesti panggil dia VVIP poyo, very de very poyo
make up pun dah serupa geng kak limah

yang lain2 tu macam biasa je
aku bukan pandai nak komen2 rancangan hiburan ni
pandai tengok je

peace yo!

lepas ni kilauan emas pulak...

p/s: teringat kata2 aznil, bayangkan hidup anda tanpa af...what? dulu takde af pun hidup jugak

mak limah pergi berasap

0 comments

fuh
naik segan aku nak menulis blog ni
nak usha blog sendiri pun dah naik segan
dah naik lemak pergi bertapa dan bersuka ria

tah hapa hapa
blog sendiri pun nak segan
bukan orang lain pun
walhal diri sendiri

exam pun dah habis
tu pasal life aku sekarang ni kadang2 macam tak ada tujuan
sampai time ni la semua sakit2 nak datang
lepas satu satu
agaknya ni memang hikmah kot

sebab masa aku sibuk study dengan exam memang dijauhi dengan segala sakit2 ni
alhamdulillah

dapat menjawab dengan tenang dan confident
for sure hantu kak limah pun mesti tersenyum je tengok gaya aku jawab periksa

tengah cari mood nak update ni
sikit lagi

Kaki skodeng