MY.TEMPAT

[Thursday, December 30, 2010]

esok cuti

0 comments

it's just not cuti je la kan esok sempena kemenangan pasukan
bolasepak Malaysia menentang Indonesia


apa nak buat esok eh

[Tuesday, December 28, 2010]

serangan nyamuk pink

1 comments

jaga kau nyamuk
siap la kau malam ni


ni baru kat tempat yang aku perasan
baru pagi ni perasan
malam tadi tido kat ruang tamu je bawah kipas pasal hidung tersumbat
sapu vicks apa semua
lepas tu memang sedap je tido

pagi ni baru perasan rupanya dah kena gigit ngan nyamuk
abis pink tanda nyamuk gigit tu
dalam gambar kat atas ni nampak tak berapa nak pink pulak

jaga kau nyamuk
aku dah ready ni

butang baju abang mana pah

0 comments

butang baju abang mana pah????
hihi
ada orang bagi butang baju melayu
warna dia sekali aku tengok ala2 pinkish sket
nampak gaya baju raya tahun 2011 kena warna pink la ni

amacam? ok tak pakai baju melayu kaler pink
raya lagiiii

apa pun ni butang baju melayu mutiara kalau tak salah
kawan ni pergi cuti2 malaysia dekat KK

anyway, thanks!

tak payah nak pk buat baju melayu kaler apa utk tahun depan

study mode

0 comments

tengah study mode sekarang ni
esok ada exam menatang ni
adeh

baru page 89
harap2 berjaya


doakan kejayaan aku yek

fake hanan

0 comments

dapat message ni dekat inbox fb aku
ingatkan betulla dia ni
sekali bila dah habis baca rupanya ni la yang orang banyak cakap scam
kalau korang dapat message ataupun email macam ni jgn reply
atau respond la kat message yang macam ni

yang penting skali pesan kat ibu bapak kita
kadang2 diorang ni tak tau sangat kan benda2 macam ni
nampak macam betul tapi sebenarnya scam

so, please be careful
jangan mudah sangat terpedaya

[Sunday, December 26, 2010]

maxis ipad

2 comments


maxis ni tak salah aku the only one provider yg ada provide pakej ipad ni
kalau tak salah aku lah
sebab provider lain memang tak nampak lagi
tak tau la lepas ni diorang pun akan buat pakej ipad jugak ke tak

ni masing2 punya initiative la kan
ipaddddd

[Saturday, December 25, 2010]

airasia KUL - BRUNEI RM30 only, grab now! hot selling!

0 comments


saja jenjalan dekat website airasia.com ni
sekali tengok ada offer pergi brunei RM30 je
jom kita tengok sejauh mana kebenarannya ni
dapat ke tak dapat ni


1st try

jom cuba nasib hari ni pergi brunei
tengok iklan dekat airasia.com
sementara tunggu website jibapan tu bukak
aku bukak website airasia ni
airasia bukak ok jer dalam 3 second
tapi still jibapan tu loading lagi

then ternampak ada iklan brunei RM33 ni
jom cuba nasib
kita tengok kena ke tak kena


2nd try
hah!!! dah kena!!
memang for real ni
tiket airasia KUL - BRUNEI RM30 je ni


apa lagi
............
terjah la website airasia.com now now now now

airasia rocks!

macam main nombor lak aku rasa

pesanan khidmat masyarakat - org Islam dilarang main nombor

selamat mencuba di www.airasia.com!

jipaban

3 comments


saw this jipaban advertisement appear on my nuffnang
dekat between contents

loading time a bit slow
i dont know whether it is my internet connection or jipaban website itself

i try open another website
the other one working fine
but then jibapan still loading
it takes about minutes to load the complete page

at last keluar jugak website jipaban ni
1st impression
web apa ni? macam mudah, lelong tu ke? macam ebay ke?
nampak banyak gambar baju pompuan je

kita tunggu dan lihat je la

aku pun tak paham lagi amende jipaban ni

motto dia
jipaban - socializing eshopping

nah go direct to their website www.jipaban.com

500Gb for RM75

1 comments


is this for real or what?
are you sure?
pendrive sense 500GB hardisk is only about RM75

thats cheap dude

hurry up to Tesco!
kalau betul la ni harga dia
memang murah betul beb

[Friday, December 24, 2010]

tm hsbb unifi

1 comments


tengok sendiri speed tm unifi 20mb
kalau tak salah aku 20mb kot ataupun 15mb

download speed memang puashati gila
sekejap gila download file

tak main dah la hardisk Gb ni dah
ni kena layan TB punya hardisk kalau layan tm unifi ni

tapi ada yang kata business unifi dengan home tak sama performance dia
sejauh mana kebenaran dia aku pun tak sure

contoh yang aku tunjuk ni business package punya

financial management tips #1 - myfinancex

0 comments


ni aku nak share dengan pembaca blog ni pasal
financial management tips

aku pakai ni dah dekat setengah tahun
memang bagus la dan aku rasa korang pun patut
pakai myfinancex

kita boleh track expenses kita daily
then lepas tu boleh masukkan income kita
then dia akan buat calculation untuk kita

tapi the best part is dia boleh produce graph untuk kita view

senang cerita kalau nak tau lebih lanjut lagi pasal myfinancex ni
aku suggest korang register je sendiri
tak luak pun pasal benda ni, benda free

http://www.myfinancex.com

[Sunday, December 19, 2010]

airasia.com

2 comments


masuk web airasia nak ushar2 tiket RM11 ni
puas aku pusing2 kat web airasia.com ni tak dapat pun offer RM11 ni
pahittt

airasia.com
is this for real?? RM11

[Saturday, December 18, 2010]

goal setting #2

1 comments


subaru impreza

goal setting #1

0 comments


mini cooper s

[Wednesday, December 15, 2010]

nuffnang buffered earning

1 comments


nuffnang buffered earning yang tengah run dekat blog aku sekarang ni
tapi masalahnya aku tak nampak pun iklan ni appear
macammana aku nak refer how this ads looks alike

kalau ada keluar ads ni masa korang view blog aku ni tolong capture kan boleh?
nak jugak tengok apa rupa iklan dia ni

yang aku selalu nampak iklan digi je yang appear

download tm unifi

0 comments


laju beb internet kat sini
dekat 15mb line telekom ni
bayangkan la download mp3 file 5mb dalam 3 saat je
aku pun nak macam ni
mau penuh hardisk

huhu

macammana boleh laju macam ni eh

new proton saga FL

0 comments





pics credit to paultan

proton baru launch new model dari model saga BLM
model baru ni dipanggil FL
aku pun tak tau apa maksud dia dengan FL

ada la nampak features baru macam gambar kat atas tu
tapi yang tak bestnye harga dia pun bertambah jugak
RM41,000 kot kalau tak silap

sapa minat beli la

0 comments


bila tengok gambar ni
betul ke ni kat gurun boleh ada penempatan macam ni
macam tak caya lak aku tengok bila tengok gambar ni
bukan main subur lagi

next biggestloser asia

0 comments


keh keh keh
next biggestloser asia season 3
haha

bagus jugak idea baju ni
apa lagi
terjahhh

iphone4 plunge

0 comments


ramai kan pakai iphone4 ni
kalau pegi mana-mana mesti ada nampak la iphone4 ni
kreatif idea la iphone4 plunge ni

sapa minat boleh cari dekat ebay kot
ni pun aku jumpa dekat US website

walaupun iphone4 ni mahal
tapi bila ko pegi mana2 lepas tu belambak orang pakai dia jadi macam tak mahal pulak
dah macam tak best la pulak
kena pulak phone ko congkia je
tapi peduli apa aku

yang penting hati happy

digi windows 7

0 comments


kepada sapa yang berhajat nak beli digi windows 7 htc phone ni
kena tunggu lagi la nampaknya
baru launch dah sold out
macam digi iphone4 jugak

for more info http://www.digi.com.my

[Tuesday, December 14, 2010]

digi mobile internet RM15 promo

0 comments


aku mula-mula tengok iklan digi ni appear pun aku macam tak percaya
bukan tak percaya sebab iklan ni appear dekat nuffnang
tapi tak percaya digi ni keluarkan promo digi mobile internet Rm15 je
healty competetition from digi
memang very proactive la digi ni
faham je apa yang keadaan semasa ni nak
dia tau yang orang sekarang memang tengah gila internet dekat handphone

ada yang bil mobile internet je beratus-ratus tanpa disedari
so, apa lagi, grab la peluang dari digi mobile internet ni
sapa nak kasik, RM15 je tu

for more info visit digi mobile internet website at http://www.digi.com.my/internet/3g/pricing_iu15.html

agak-agak tak paham pasal digi mobile internet RM15 ni call je diorang tu

nur fathia

3 comments


ni la dia nur fathia
kalau sapa ingat dia ada berlakon iklan sunsilk yang perempuan ganti laki main futsal tu
haaa ni la dia
sekarang ni nur fathia ni tengah berlakon cerita hani dekat tv3 kalau tak silap

kalau sapa rajin beli paper hari ahad boleh perasan gambar nur fathia ni dekat frontpage
tengok sendiri je la

dia ni student akhir kot
student law uitm
nur fathia ni macam yuna jugak
agaknya junior yuna la kot

harap2 dia tak la menyimpang jauh
tau la dunia artis ni kan

aku harap nur fathia ni lepas dapatkan degree law tu concentrate jadi lawyer je la
tak payah la jadi pelakon

lawyer pun tak kurang hebatnya
gaji masyukkk

kursus

0 comments


jenuh la aku nak habiskan satu buku ni
433 muka surat beb
ada 2 hari lagi ni
lepas tu bukan boleh relax je
kena ambik exam pulak lepas ni

wish me luck dari subang square

Kaki skodeng