MY.TEMPAT

[Friday, November 19, 2010]

citibank credit card boleh dapat kereta ford

2 comments


dapat ford fiesta beb
apply citibank credit card mana yang tak ada lagi tu, sempat lagi
mana yang dah ada tu apa lagi swipe je la

mana la tau kot2 ada peluang dapat kete ni free
sapa nak kasik
dari swipe citibank credit card tu tak dapat apa
ada gak can dapat kete free

bukan calang2 kete, ford lagi tu

lembu gergasi

1 comments


ni lah dia lembu gergasi yang digembar gemburkan baru2 ni masa korban
kalau tak silap ni dekat kelantan, orang yg bela dia tu dah bela dekat 3 tahun
pastu jual buat korban

memang besar betul lembu ni, lembu gergasi!

[Monday, November 15, 2010]

aksi panas nabil raja lawak

6 comments




credit pics from izyan.com


wah nabil
panas gile aksi nabil raja lawak ni
aku pun tak terlintas nak tengok gambar ni
pagi tadi dengar hot.fm ada caller cakap bengang la tengok pasal gambar ni
keluar paper berita minggu semalam
aku mana beli paper, baca paper online je
tu pun tak baca berita harian pun

alih2 tengok dekat twitter ada orang post link ni
skali aku tengok tu diaaa
gambar panas nabil tengah baik punye cium mulut
katanya gambar ni superimpose
aku pun tak tau

korang nilai la sendiri aksi panas nabil ni

p/s utk nabil: asal jadi camni braderrr

============================================================================

update 16 nov
dapat info dari internet jugak ni
katanya gambar ni dari komputer dalam notebook nabil sendiri
hmmmmm......jawab2

Kaki skodeng